PEONIES018.png

O nás

Kurzy pečenia a kurzy zdobenia tort. Kurzy cukrových kvetov, cukrárske kurzy, práca s čokoládou a všetko nové.

Akadémia má modernú, profesionálnu a zároveň útulnú kuchyňu otvorenú pre všetkých. 

Ponúkame kurzy vedené v uvoľnenej atmosfére, kde sa zabavíte, spoznáte inšpiratívnych ľudí a zároveň mnoho naučíte. Pre väčšiu zábavu niekedy účastníci pracujú vo dvojici. Vyjadrenie sa cez umeleckú tvorbu je tým najlepším psychickým oddychom.

 

 Špecializované cukrárske kurzy, kurzy pečenia a kurzy zdobenia 

organizujeme s dôrazom na odborné vedomosti a vysokú profesionalitu, kde budete mať možnosť si všetko vyskúšať a čas sa na všetko opýtať. Získate tak odborné znalosti a prax. Kurz vedie diplomovaný odborník, ktorý sa rád s Vami podelí o všetky svoje vedomosti a pomôže Vám zdokonaliť sa a získať ešte väčšiu sebaistotu. 

Pre veľký záujem sme do ponuky zaradili aj kurzy pre deti. Sú priamo šité na deti vo veku od 8 do 15 rokov, prípadne aj mladšie v sprievode rodičov.

Deti dostanú možnosť si vyskúšať všetko v tejto sladkej vede formou zábavy. Okrem zručnosti, kreativity a nápaditosti si precvičujú aj jemnú motoriku a zmysel pre detail.

Naša akadémia je vybavená profesionálnou značkou 

moje foto kniha.jpg
PEONIES018_edited.png

Petra Tóthová

cake designer

Unikátne prevedenie s dôrazom na detail zaručuje Bc. et. Bc. Petra Tóthová MBA (za slobodna Zváčová), cake designer, ktorá povýšila cukrárstvo na umenie. Zverte sa do rúk odborníčke a overenej značke. Vysokú kvalitu garantujú najkvalitnejšie ingrediencie a medzinárodné receptúry, ktoré si priniesla nielen z päťročného pobytu v Dubaji a cestovaní po celom svete. Petra naďalej cestuje po svete a zdokonaľuje sa v cukrárskom umení, aby svoje recepty a postupy previedla do úplnej dokonalosti. Jej najobľúbenejšie kurzy boli v New Yorku a v najlepšej kuchárskej škole na svete v Le Cordon Bleu London.

  • Kurz čokolády, Peru

  • Kurz Wilton, Dubai, SAE

  • Master PME (cukrové kvety, práca s fondánom a práca s kráľovskou glazúrou), Anglicko

  • Kurz pečenia u Peggy Porschen Londýn, Anglicko

  • Kurz svadobných tort u Zoe Clark, Anglicko

  • Kurz modelovania kvetov u Jacqueline Butler, Anglicko

  • Kurz vintage ruží, Anglicko

  • Kurz zdobenia kráľovskou glazúrou, Lambeth method, Australia

  • Kurz pečenia New York, USA

  • Kurz vintage zdobenia u Lindy Smith, Anglicko

  • Kurz modelovania cukrových kvetov u Maggie Austin, USA

  • Kurz master reálnej ruže, Anglicko

  • Kurz svadobnej torty u Faye Cahill, Austrália

  • Kurz modelovania postavičiek, Praha

  • Kurz modelovania cukrových kvetov u Alan Dunn, Anglicko

  • Kurz fashion cake u Eva Salazar, USA

  • Kurz zdobenie maslovým krémom u Valerie Pradhan, Anglicko

  • Kurz Le Cordon Bleu, Londýn

  • Kurz maslových kvetov- Kórejský maslový krém , Zürich, Švajčiarsko

  • Kurz maľovania na tortu, Anglicko

PEONIES018.png

Pravidelne pripravuje aj torty podľa receptúry dvornej cukrárky britského kráľovského dvora  Fiony Cairns, ktorá pripravila svadobnú tortu pre Princa Viliama a Kate.

Srdcovou záležitosťou Petry sú luxusné, ručne z cukru modelované kvety. Kvety na prvý pohľad tak živé, až je to neuveriteľné. Sú navyše sladké, jedlé a trvácne. Ručná práca každého kvetu zaručuje jeho originalitu a hodnotu.

Luxusné kvety sú jedinečnou ozdobou nie len svadobných dezertov a z každej torty vyčarujú nádherné umelecké dielo.

 

Petra spolupracovala aj na týchto projektoch:

  • Podielala som sa na tvorbe učebných textoch pre odborné vzdelávanie cukrárov určených pre stredné odborné školy.

  • Spolupracovala som na televíznej súťaži ako porotca v projekte Majster Pekár

  • Mnohé programy v rámci Televízie (pravidelná báza Dobré ráno Joj, Teleráno Markíza a iné)

  • Spolupracovala som na relácii Strom želaní, RTVS, ako lektor v programe

  • Pravidelne spolupracujem s rôznymi periodikami ako Dobré jedlo, Nový čas pre Ženy a ďalšie. 

  • Písali o mne a mojej práci vo väčšine printových médiách dostupných v Slovenskej republike.

  • Spolupracovala som na knihe FOOD od Dušana Křísteka.

  • Tiež na knihe vydavateľstva Ringier Axel Springer Pečieme podľa obrázkov.

  • V roku 2018 som vydala, prvú knihu na trhu zameranú na cukrárske zdobenie, spolu s vydavateľstvom IKAR. Názov mojej knihy: Sladké zdobenie RADY a NÁPADY

  • V roku 2019 som založila cukrársku akadémiu v Bratislave pre širokú verejnosť ako aj pre profesionálov s názvom ART CAKES AKADÉMIA.

  • Aktuálne dokončujem svoju druhú knihu a nové kurzy

Job_1798.jpg
Z cukru ručne modelovaná ruža

Aj s týmito skvelými časopismi sme spolupracovali

Robili sme viaceré projekty pre tieto televizie:

©2020 by www.artcakes.sk

Kontakt:

Art Cakes

Račianska 88B

831 02  Bratislava

Slovensko

Otváracie hodiny:

pracovné dni

Utorok - Piatok

10:00-15:00

a v dni konania kurzov

E-mail:

Cukrárske kurzy a teambuilding:

akademia@artcakes.sk

 

Ostatné informácie:

info@artcakes.sk

Tel.: +421 948 176 988

Získajte ako prvý informácie o nových kurzoch, akciách a ponukách.

Špeciálne recepty len pre registrovaných. :)

Veľmi radi Vám odpovieme na všetky otázky týkajúce sa pečenia alebo zdobenia na : 

  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook Sociální Icon
  • Instagram
  • Pinterest