O nás
Petra Tóthová
cake designer
Unikátne prevedenie s dôrazom na detail zaručuje Bc. et. Bc. Petra Tóthová MBA (za slobodna Zváčová), cake designer, ktorá povýšila cukrárstvo na umenie. Zverte sa do rúk odborníčke a overenej značke. Vysokú kvalitu garantujú najkvalitnejšie ingrediencie a medzinárodné receptúry, ktoré si priniesla nielen z päťročného pobytu v Dubaji a cestovaní po celom svete. Petra naďalej cestuje po svete a zdokonaľuje sa v cukrárskom umení, aby svoje recepty a postupy previedla do úplnej dokonalosti. Jej najobľúbenejšie kurzy boli v New Yorku a v najlepšej kuchárskej škole na svete v Le Cordon Bleu London.
-
Kurz čokolády, Peru
-
Kurz Wilton, Dubai, SAE
-
Master PME (cukrové kvety, práca s fondánom a práca s kráľovskou glazúrou), Anglicko
-
Kurz pečenia u Peggy Porschen Londýn, Anglicko
-
Kurz svadobných tort u Zoe Clark, Anglicko
-
Kurz modelovania kvetov u Jacqueline Butler, Anglicko
-
Kurz vintage ruží, Anglicko
-
Kurz zdobenia kráľovskou glazúrou, Lambeth method, Australia
-
Kurz pečenia New York, USA
-
Kurz vintage zdobenia u Lindy Smith, Anglicko
-
Kurz modelovania cukrových kvetov u Maggie Austin, USA
-
Kurz master reálnej ruže, Anglicko
-
Kurz svadobnej torty u Faye Cahill, Austrália
-
Kurz modelovania postavičiek, Praha
-
Kurz modelovania cukrových kvetov u Alan Dunn, Anglicko
-
Kurz fashion cake u Eva Salazar, USA
-
Kurz zdobenie maslovým krémom u Valerie Pradhan, Anglicko
-
Kurz Le Cordon Bleu, Londýn
-
Kurz maslových kvetov- Kórejský maslový krém , Zürich, Švajčiarsko
-
Kurz maľovania na tortu, Anglicko
Pravidelne pripravuje aj torty podľa receptúry dvornej cukrárky britského kráľovského dvora Fiony Cairns, ktorá pripravila svadobnú tortu pre Princa Viliama a Kate.
Srdcovou záležitosťou Petry sú luxusné, ručne z cukru modelované kvety. Kvety na prvý pohľad tak živé, až je to neuveriteľné. Sú navyše sladké, jedlé a trvácne. Ručná práca každého kvetu zaručuje jeho originalitu a hodnotu.
Luxusné kvety sú jedinečnou ozdobou nie len svadobných dezertov a z každej torty vyčarujú nádherné umelecké dielo.
Petra spolupracovala aj na týchto projektoch:
-
Podielala som sa na tvorbe učebných textoch pre odborné vzdelávanie cukrárov určených pre stredné odborné školy.
-
Spolupracovala som na televíznej súťaži ako porotca v projekte Majster Pekár
-
Mnohé programy v rámci Televízie (pravidelná báza Dobré ráno Joj, Teleráno Markíza a iné)
-
Spolupracovala som na relácii Strom želaní, RTVS, ako lektor v programe
-
Pravidelne spolupracujem s rôznymi periodikami ako Dobré jedlo, Nový čas pre Ženy a ďalšie.
-
Písali o mne a mojej práci vo väčšine printových médiách dostupných v Slovenskej republike.
-
Spolupracovala som na knihe FOOD od Dušana Křísteka.
-
Tiež na knihe vydavateľstva Ringier Axel Springer Pečieme podľa obrázkov.
-
V roku 2018 som vydala, prvú knihu na trhu zameranú na cukrárske zdobenie, spolu s vydavateľstvom IKAR. Názov mojej knihy: Sladké zdobenie RADY a NÁPADY
-
V roku 2019 som založila cukrársku akadémiu v Bratislave pre širokú verejnosť ako aj pre profesionálov s názvom ART CAKES AKADÉMIA.
-
Aktuálne dokončujem svoju druhú knihu a nové kurzy
Z cukru ručne modelovaná ruža


Akadémia
má modernú, profesionálnu a zároveň útulnú kuchyňu otvorenú pre všetkých.
Ponúkame kurzy vedené v uvoľnenej atmosfére, kde sa zabavíte, spoznáte inšpiratívnych ľudí a zároveň mnoho naučíte. Pre väčšiu zábavu niekedy účastníci pracujú vo dvojici. Vyjadrenie sa cez umeleckú tvorbu je tým najlepším psychickým oddychom.
Špecializované cukrárske kurzy, kurzy pečenia a kurzy zdobenia
organizujeme s dôrazom na odborné vedomosti a vysokú profesionalitu, kde budete mať možnosť si všetko vyskúšať a čas sa na všetko opýtať. Získate tak odborné znalosti a prax. Kurz vedie diplomovaný odborník, ktorý sa rád s Vami podelí o všetky svoje vedomosti a pomôže Vám zdokonaliť sa a získať ešte väčšiu sebaistotu.
Pre veľký záujem sme do ponuky zaradili aj kurzy pre deti. Sú priamo šité na deti vo veku od 8 do 15 rokov, prípadne aj mladšie v sprievode rodičov.
Deti dostanú možnosť si vyskúšať všetko v tejto sladkej vede formou zábavy. Okrem zručnosti, kreativity a nápaditosti si precvičujú aj jemnú motoriku a zmysel pre detail.
Naša akadémia je vybavená profesionálnou značkou

Robili sme viaceré projekty pre tieto televizie:
Kurzy pečenia a kurzy zdobenia tort. Kurzy cukrových kvetov, cukrárske kurzy, práca s čokoládou a všetko nové.



Aj s týmito skvelými časopismi sme spolupracovali










