svadobné torty

skvostné s lahodnou chuťou

Svadobná torta má odzrkadľovať Váš štýl

Kombinácia jedinečného dizajnu , medzinárodnej odbornej kvalifikácie cukrárskej práce a delikátnych chutí znamená, že s tortou od nás sa môžete spoľahnúť, že bude vyzerať skvostne a bude lahodne chutiť. V Art Cakes veríme, že svadobná torta má odzrkadľovať Váš individuálny štýl.
Vyberte si dizajn, ktorý Vám na mieru prispôsobíme a tak bude Vaša torta jedinečná, ktorú máte len Vy. Do najmenšieho detailu pripravíme tortu Vašich snov. Nami ručne pripravované jedlé kvety a dekorácie dodajú svadobnej torte punc luxusu a jedinečnosti. No u nás vidíme aj v jednoduchosti krásu a dokonalosť. Či si už vyberiete napríklad bohato zdobenú tortu, elegantnú jednoduchosť , nahú tortu alebo akýkoľvek iný dizajn, zabezpečíme aby bola nezabudnuteľná. Nie je dizajn, ktorý by sme nevedeli pripraviť.

Držíme krok s dobou

Doba sa posúva aj v cukrárstve, a mi s ňou držíme krok, preto pre nás nie je problémom pracovať na torte s viacerými novými prvkami ako plastická čokoláda, unikátny krém alebo jedlými drahými kovmi. Aj čo sa chutí týka, napredujeme, aby sme splnili každé očakávanie najnáročnejších zákazníkov. Preto vieme napríklad do torty zakomponovať u nás najobľúbenejší dezert cheesecake, ako jediný na Slovensku. Až keď tortu rozkrojíte, vo vnútri Vás prekvapia dokonale zladené rôzne cestá , krémy alebo už spomínaný cheesecake.

Ochutnávka

Ochutnávka je jedinečná príležitosť sa osobne stretnúť, ochutnať torty z nášho menu a v príjemnej atmosfére sa porozprávať o Vašej torte a candy bare. Veľmi radi sa s Vami stretneme, aby sme získali úplnú predstavu o Vašom štýle a požiadavkách.

V kaviarni máme vystavené vzorové torty pre lepšiu predstavu niektorých druhov zdobenia ako aj veľkosti torty. Naše ochutnávky sú individuálne a na objednávku, pravidelne ich usporiadavame v našej kaviarni a je zdarma v prípade potvrdenej objednávky.

Naša ochutnávka má z každého niečo, mnohými svadbami overené kombinácie, prípadne si môžete sami nakombinovať cestá a krémy podľa Vašich predstáv a mať tak tortu plnú jedinečných chutí. Tešíme sa na stretnutie s Vami.

Ingrediencie

Pri ingredienciách sa nikdy neuspokojíme s druhým najlepším. Spomeniem niektoré ako len čerstvé maslo, plnotučné mlieko, živočíšnu šľahačku, pravú bourbonskú vanilku . Veríme, že šťastné sliepky majú najlepšie vajíčka- najlepšie vajíčka urobia najlepšie výrobky. Tak nakupujeme vajíčka z voľného chovu. Aj slovenské suroviny môžu byť najlepšie, kde to je možné siahame výhradne po tých našich slovenských.

Používame aj exkluzívne ingrediencie, ako napríklad olej z hroznových jadierok, 84% maslo, bio vajcia a zahraničné ingrediencie, ktoré si sami dovážame, ako napríklad sakuru (voda z čerešňových kvetov), exotické ovocie alebo jedlé zlato či striebro.

Aby sme priviedli naše dezerty k dokonalosti, neukrátime ani výber kvalitného alkoholu, ktorý často používame. Nesmieme zabudnúť na čokoládu, tu najlepšiu belgickú Callebaut, ktorá ani nepotrebuje viac slov.

Pečenie

Všetky naše torty a dezerty sú čerstvo pečené na objednávku. Sami si od základu pripravujeme cestá, krémy a dokonca si sami od základu pripravujeme puding.

Nepoužívame žiadne zmesi na cestá či krémy pre cukrárske veľkovýroby. Sú pripravené tak, ako keby Ste si ich piekli sami doma. Preto je príprava zdĺhavá a náročná. To nám ale dovoľuje prispôsobiť chute požiadavkám našich zákazníkov.

V Art Cakes neustále vylepšujeme naše recepty, skúšame nové a cestujeme, aby sme držali krom so svetom, preto Vám vieme ponúknuť ako klasické, tak aj netradičné chute a prevedenia dezertov a tort.

Alergie a intolerancie

Často pečieme aj pre zákazníkov s rôznymi intoleranciami. Najčastejšie bezlepkové, bezlaktózové alebo bezlepkové a bezlaktózové zároveň intolerancie. Pri pečení používame kokosovú, ryžovú alebo mandľovú múku, bio kokosový olej či kozie maslo. Chceli by sme ale upozorniť, na skutočnosť, že všetky naše výrobky sú vyrábané v tej istej výrobni a môžu obsahovať stopy jednotlivých alergénov. Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať, urobíme pre vás všetko čo bude v našich silách.

Torty a porcie

Dávame si záležať na každom detaile torty. Preto je každá svadobná torta starostlivo a s láskou pripravovaná. Začíname pri pevných základoch. Torta ktorá je pokrytá či už fondánom, marcipánom alebo plastickou čokoládou je pripravená zo štyroch vrstiev cesta a troch vrstiev krému. Aby sme docielili dokonalosť, obalíme ju tmavou alebo bielou ganache pre hladký povrch a až potom ju pokryjeme.

Keď budete tortu servírovať hosťom ako hlavný dezert sú potrebné väčšie porcie. Ak ma byť torta len doplnkový dezert na candy bare (sladký stôl), tak stačia menšie porcie. Alebo isť zlatou strednou cestou. Poschodie našej torty je vysoké okolo 9-10 cm, v závislosti od výberu chutí a náplne. Samozrejme vieme pripraviť torty aj s vyšším poschodím okolo 14-15 cm.

Dezertná porcia je najväčšia porcia, vhodná ako hlavný dezert. Veľkosť rezu je 5 x 5 cm, pri výške rezu 9-10 cm.

Zlatá porcia je „zlatá stredná cesta“, elegantná veľkosť dezertu. Veľkosť rezu je 2,5 x 5 cm, pri výške rezu 9-10 cm.

Party porcia je najmenšia porcia, vhodná ako mini doplnkový dezert. Veľkosť rezu je 2,5 x 2,5 cm, pri výške rezu 9-10 cm.

Ceny

Naše torty sú naceňované osobitne pre tortu ako takú podľa výberu chutí v jednotlivých poschodiach a osobitne pre dekorácie na torte. Tak má zákazník lepšiu predstavu za čo platí a aby nemal pocit, že kupuje mačku vo vreci. Aj preto vypočítavame cenu torty za dezertnú porciu, podľa počtu hostí alebo požadovaných porcií a nie na váhu.

Cena nahej - polonahej torty začína od 4,50 Eur za dezertnú porciu torty. Pri torte pokrytej fondánom je začiatočná cena 5,50 Eur za dezertnú porciu. Priemerná cena za dezertnú porciu pri objednávkach v minulom roku bola 6,50-7 Eur už aj so zdobením.

Ako príklad by sme uviedli, trojposchodovú tortu, ktorá by stačila pre 43 dezertných, 70 zlatých alebo 100 party porcií. Torta potiahnutá fondánom by stála 236,50 Eur (43 x 5,50 Eur), pri začiatočnej cene bez dekorácií.

Často sú dekorácie cenovo tou najnáročnejšou časťou torty, pretože vyžadujú najdlhšiu, niekedy aj niekoľko dňovú prípravu a môže ich pripravovať len vysokokvalifikovaný odborník s dlhoročnou praxou a mnohými zručnosťami. Príkladom je príprava jednej cukrovej ruže, ktorá trvá viac ako 6 pracovných hodín.

Ak ste nenašli, to čo ste hľadali, pozrite ešte FAQ alebo nám napíšte cez kontaktný formulár.

Rozsiahlejšiu galériu nájdete na našej stránke na Facebooku alebo Pintereste.

Art Cakes © 2017. Made with love by UMIO. All rights Reserved.